[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Med sin brede erfaring med personlig træning i Egtved Fitness samt kiropraktisk behandling af heste, har Diana en unik indsigt i kroppens funktion hos både hest og menneske.

Diana er dyrlæge, dyrekiropraktor og personlig træner, og arbejder i sit firma Equi Fit med at undersøge og behandle skævheder hos heste. Men skævheder er langtfra begrænset til hestene, og kan ofte føres tilbage til asymmetri hos rytteren.

Der vil i perioder blive afholdt holdtræning i Egtved Fitness med fokus på rytteren, kontakt Diana for nærmere information.

En dygtig rytter formår at give hesten fred når den arbejder korrekt, men har man ikke kontrol over egen krop kan dette vise sig svært, og resultatet er en hest der ikke arbejder optimalt. Med en forbedret koordination, smidigere hofter, styrket core-muskulatur og kontakt til sine rygmuskler, er man i stand til at ride i balance, uden unødig spænding i kroppen. Samtidig kan man indvirke præcist og effektivt, så kommunikation mellem hest og rytter bliver klar og tydelig.

Så ønsker du en større kropsforståelse og styrke, bedre kropskontrol samt måske komme en skavank eller dårlig vane til livs, så tag kontakt til Diana.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]